SCHADE-INSPECTIES / ONDERHOUD – Drone-up – Drone met piloot inhuren? Bel Drone Up!

Dat drones op verschillende gebieden ingezet kunnen worden is de laatste jaren steeds duidelijker geworden. Een van die gebieden is de inspectie van schades.

In het verleden werd gebruik gemaakt van ladders en hoogwerkers om een goed beeld te krijgen van schade op grotere hoogte of voor een totaaloverzicht.

Nu is de mogelijkheid aanwezig voor particulieren, maar met name bedrijven en/of verzekeringsmaatschappijen, om op een eenvoudige manier een goede schade-inspectie te kunnen uitvoeren.

Niet alleen de veiligheid en de eenvoud  spelen hier een voorname rol, echter ook het kostenplaatje;het inhuren van een hoogwerker brengt hogere kosten met zich mee dan het inhuren van een drone.

Ook de snellere inzetmogelijkheid en beschikbaarheid zijn factoren die voor alle partijen voordelen op kunnen leveren.

Doordat Nederland een land is met een beperkte oppervlakte is men vaker genoodzaakt de hoogte in te gaan met bouwwerken in alle soorten en maten.

Deze bouwwerken dienen van tijd tot tijd geïnspecteerd te worden om de onderhoudsstaat te kunnen beoordelen om zodoende tijdig corrosie en dergelijke tegen te kunnen gaan.

Wat is er makkelijker dan hiervoor een drone te gebruiken?

U kunt uiteraard zelf wel invullen welke toepassingen nog meer in dit kader thuishoren…