Prijzen – Drone-up – Drone met piloot inhuren? Bel Drone Up!

Een van de eerste dingen die mensen vaak willen weten: “WAT KOST HET”!?

Begrijpelijke deze vraag aangezien voor niks de zon op gaat, maar niet een drone….

De huidige en toekomstige regelgeving zorgt ervoor dat heel het proces op een zo veilige mogelijke manier gebeurt zonder schade toe te brengen aan personen, goederen, gebouwen en de natuur maar vooral ook het overige luchtverkeer.

Drone-Up voldoet aan de hoogste gestelde eisen qua certificering en verzekering voor het bedrijf/piloot/drones maar ook de payload-operators en/of waarnemers zijn op de hoogte van alle ins en outs.

Uurprijs/kilometervergoeding;

Drone-Up berekent 69,50 euro per uur per persoon ex BTW.

Reiskosten; 0,28 euro per kilometer.

Echter, als service biedt Drone Up het volgende aan; het eerste halve uur reistijd (zowel voor de heen-als terugreis wordt niet berekend en komt ten koste van Drone Up. Dit om het kostenplaatje voor de klant zoveel mogelijk te reduceren.Dat betekent concreet dat wanneer de opdrachtgever binnen een half uur van de vestigingsplaats van Drone Up gevestigd is, er geen reiskosten in rekening worden gebracht!

Nu is het vooraf inschatten erg moeilijk wat een totaal-plaatje gaat kosten, vandaar is het altijd verstandig om vooraf een offerte aan te vragen danwel telefonisch contact met ons op te nemen zodat we direct een kostenberekening kunnen maken.

Geen enkele opdracht is namelijk hetzelfde. Dat ligt onder andere aan waar de opdracht dient plaats te vinden, hoeveel vluchtvoorbreiding er noodzakelijk is/clearance luchtverkeersleiding, welke apparatuur er dient te worden gebruikt maar ook of de piloot de opdracht alleen kan voltooien of is er een payload-operator en/of noodzakelijk.

Dat laatste hangt af van de complexiteit van de opdracht (veiligheid) echter ook of er sprake is van een gebied waar de regelgeving verplicht om gebruik te maken van een waarnemer.

Zo zijn enkele foto’s van een woonhuis in een gebied waar weinig tot geen mensen wonen zo gemaakt en blijf je binnen 1 a 2 uur qua tarief. Video-opnames duren wat langer.

Een opdracht binnen een indrustrieël gebied met druk verkeer/veel mensen en waar dus verhoogde/hoge risico’s aan kleven zal een aanwezigheid van een grotere crew vereisen om alles op een goede maar vooral veilige manier te kunnen uitvoeren

Eventuele nabewerking van foto’s kan door Drone-Up uitgevoerd worden. Video’s editen besteden wij uit, gelet op het specialistische karakter ervan

Zoals u ziet komt er meer bij kijken dan simpelweg een drone de lucht in sturen, een “kiekje” maken en vervolgens weer naar beneden.

 

Voor vragen neem contact met ons op!